top of page
logo-R.png
CREATE YOUR OWN BAMBUTA
STEP 1

#1 - CHOOSE YOUR SIZE

Bambutas hangen bij een veranda het mooiste aan de buitenzijde van de veranda. Helemaal perfect is het wanneer de Bambuta onder een koof of dakje kan hangen vanwege de bescherming die dat biedt. Bij een balkon hangt de Bambuta vanwege het katrolsysteem altijd aan de binnenzijde.

 

De maximale breedte van een Bambuta is 2.50 meter en de maximale lengte is 2.60 meter. Omdat jouw Bambuta op maat wordt gezaagd naar aanleiding van de doorgegeven maatvoering is van belang dat de breedte en lengte goed worden gemeten.

 

Klik hier voor meetinstructies.

         GOOD TO KNOW!

 

  • Bambutas worden geleverd met een katrolsysteem, wit outdoor koord en een roestvrijstalen kikker (zie onderstaande foto’s voor een impressie)

 

  • Bamboe is een natuurproduct; kleurverschillen en tekening moeten als normaal worden beschouwd.

 

  • De latten zijn zo’n 3 cm breed, waardoor de Bambuta zwaar genoeg is om niet te klapperen in de wind.

STEP 2

#2 - CHOOSE YOUR COLOR

Iedere Bambuta is aan de zijkanten voorzien van een gekleurde bies van ongeveer 3 centimeter breed. Deze biezen worden in ons Bambuta-atelier in Breda handmatig aan de bamboe genaaid. De speciale outdoorstof waarmee deze biezen gemaakt worden is stevig, verkleurt niet door de zon en is water- en vuilafstotend.

 

Ontdek hieronder ons grote assortiment aan warme en koele kleuren. Voor ieder wat wils! Als je op een kleur klikt, krijg je naam en kleurnummer te zien welke je kunt gebruiken bij jouw bestelling.

STEP 3

#3 - ORDER HERE

Weet je al precies wat je wilt, vul dan het onderstaande orderformulier in. Na ontvangst van jouw order nemen we altijd telefonisch contact met je op om samen nog even door jouw bestelling heen te lopen.

Wil je persoonlijk advies in ons atelier of je Bambuta thuis door ons laten inmeten? Klik dan hier voor onze contactgegevens voor het maken van een afspraak.

Geef hier aan met een V dat u akkoord gaat met onze  AVG verklaring.

Dank voor je bericht. We nemen z.s.m. contact op.

bottom of page