top of page
HOME
logo-R.png
COMPLETE YOUR OUTSIDE LIVING
WHY

TELL ME WHY

Het leven speelt zich steeds vaker buiten af. Ook bij jou thuis. De veranda of overkapping is het verlengstuk van je woonkamer. Een Bambuta maakt jouw veranda compleet!

 

Een Bambuta is een robuust bamboe rolgordijn van brede bamboelatten uit Java, afgewerkt met een gekleurde bies van outdoorstof.  Speciaal ontwikkeld voor veranda’s beschermt Bambuta je tegen het weer in alle seizoenen. Het is dus zowel een zonwering als een rolgordijn die de kou buiten houdt. Zodat jij optimaal in sfeer kunt genieten van het ‘buitenwonen’. 

 

Geen Bambuta is hetzelfde. Want net als in de natuur ligt de schoonheid van een Bambuta in zijn uniciteit en imperfectie. Afgestemd op jouw veranda stel je bovendien de Bambuta zelf samen qua grootte en kleur van de stof. De natuurlijke uitstraling van de bamboe in combinatie met de kleurrijke biezen geeft een warme, eigentijdse sfeer aan jouw favoriete plekje.

HOW

TELL ME HOW

Een Bambuta wordt voor iedere veranda op maat gemaakt.  Zowel qua afmeting in breedte en lengte als qua kleur van de biezen aan de zijkant. Hierbij kan gekozen worden uit een groot assortiment aan kleuren in stevige outdoorstoffen. De combinatie van de natuurlijke kleur van de bamboe en de door ons geselecteerde kleuren stof combineren prachtig bij elkaar. En hierdoor is een Bambuta altijd perfect af te stemmen op jouw veranda of overkapping.

 

Hangt de Bambuta eenmaal, dan kun je hem tot op elke gewenste hoogte uitrollen en vastzetten. Wat lager tegen een felle zon of helemaal naar beneden als het buiten killer wordt. 

 

Lees verder of klik op de pijl om je eigen Bambuta samen te stellen…

BUY

I WANT TO BUY

Weet je al precies wat je wilt, vul dan het orderformulier in. Na ontvangst van jouw order nemen we altijd telefonisch contact met je op om samen nog even door jouw bestelling heen te lopen.

 

Wil je graag een persoonlijk advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak in ons atelier in Breda. Dan kun je een Bambuta in het echt bewonderen en kunnen we jou persoonlijk advies geven over afmetingen en kleuren aan de hand van voorbeelden en stalenboeken van onze outdoorstoffen. 

 

Wil je advies aan huis en ter plekke jouw Bambuta door ons in laten meten? Bel dan voor het bespreken van de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

 

Klik hier voor prijzen en onderhoudstips.

CONTACT
bottom of page